Spring videre til hovedindholdet
Kan jeg følge min Mover?

Læs mere om hvordan jeg kan live tracke min Mover og gods

Caroline Birch-Arnested avatar
Skrevet af Caroline Birch-Arnested
Opdateret over en uge siden

Du kan altid følge din Mover og dit gods. Vi har live tracking tilgængelig på alle vores biler og du kan selv følge med via vores Mover app eller direkte på vores hjemmeside under "BackOffice" lige her.

Når din Mover er accepteret vil du modtage en bekræftelsesmail eller SMS, her er det muligt at finde et dirkete link til din Live Tracking. Du kan følge din Mover og dit gods på dine igangværende ture.

Hvis du har nogle spørgsmål, har du mulighed for at kontakte vores Support Specialister på enten + 45 72 17 07 00 eller [email protected]. Det er også en mulighed at få direkte kontakt til din chauffør via linket i din bekræftelsesmail eller SMS.